ENGLISH
  Güncelleme: 16/09/2011

Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı İkinci Teklif Verme Çağrısı Yayınlandı

Bakanlığımızca Ulusal Otorite görevinin yürütüldüğü Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programının ikinci teklif duyurusu, Programın resmi internet sitesinde yayınlanmıştır. Program Alanında yer alan ve Ortak Program belgesinde Potansiyel Yararlanıcı olarak tanımlanan tüm kurum ve kuruluşlar, söz konusu duyurunun beraberinde yayınlanan Başvuru Kılavuzunda belirlenen kurallara uymak şartıyla 8 Aralık 2011 tarihine kadar proje başvurusunda bulunabilirler. Başvuru rehberinin Türkçe özeti önümüzdeki günlerde Bakanlığımızın internet sitesinde yayınlanacaktır.

Söz konusu çağrı için öngörülen bütçe 8.941.025 avro olup, "Sürdürülebilir Sosyal ve Ekonomik Kalkınma” ile “Yaşam Kalitesinin Arttırılması” olmak üzere iki öncelik ekseni altında proje teklifinde bulunulabilecektir. Çağrı kapsamında Bulgaristan’dan Burgaz, Yambol ve Haskovo, Türkiye’den ise Edirne ve Kırklareli’nde yer alan potansiyel yararlanıcıların kurdukları ortaklıklar aracılığıyla sunulan projeler kabul edilebilir.

Potansiyel yararlanıcılara yardımcı olmak üzere, Bulgaristan ve Türkiye’de bilgilendirme etkinlikleri düzenlenecektir. Söz konusu etkinliklerin tarih ve yerleri ise aşağıdaki internet sitelerinde ilan edilecektir:

www.ipacbc-bgtr.eu, www.mrrb.government.bg, www.abgs.gov.tr   

Söz konusu duyuru için buraya tıklayınız.

Başvuru paketinin yer aldığı ilgili sayfaya gitmek için buraya tıklayınız.

Programın resmi olmayan Türkçe özet başvuru rehberine ulaşmak için tıklayınız.



Güncelleme: 16/09/2011 / Hit: 13,897

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı