ENGLISH
  Güncelleme: 03/08/2011

Avrupa Komisyonu'nda Çalışma Fırsatı

Avrupa Komisyonu Ortak Araştırma Merkezi (JRC) Avrupa Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol Bürosu (EIPPC-European Integrated Pollution Prevention and Control Bureau) tarafından istihdam edilmek üzere ulusal uzman pozisyonları açılmıştır.

Ulusal, bölgesel veya yerel kamu kurumlarında (kar amacı gütmeyen üniversiteler ve araştırma organizasyonları da dahil) ve uluslararası organizasyonlarda çalışan kişilere açık olan ulusal uzman (Seconded National Expert-SNE) pozisyonları için çalışma süreleri 6 ay ile 4 yıl arasında değişmektedir. Bu süreç boyunca kişinin, çalıştığı kurumla ilişkisi kesilmez ve kurum, görev süresi boyunca uzmanın ücretini ve sosyal güvenlik harcamalarını karşılamak durumundadır. Kişinin ilgili alandaki deneyimi göz önünde bulundurularak 2008 yılı 6866 nolu Komisyon Kararı'nda belirtilen günlük harcırah, ulaşım ve taşınma masrafları da JRC tarafından karşılanmaktadır. Başvurunuzu yapmadan önce SNE ile ilgili Komisyon Kararı'nı mutlaka okumanız önerilmektedir.

Halihazırda açık olan ve 5 Eylül 2011 tarihinde kapanacak olan pozisyonların detaylı bilgisine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Başvurular için ise, Europass CV formatında hazırlanmış CV'nizin pdf ya da word formatında hazırlanarak ncpjrc@tubitak.gov.tr adresine 1 Eylül 2011 saat 17:00'a kadar gönderilmesi gerekmektedir. CV formatına şu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.



Güncelleme: 03/08/2011 / Hit: 20,635

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı