ENGLISH
  Güncelleme: 16/05/2011

Türkiye ve AB Sivil Toplum Diyaloğu-II Projesi Kültür-Sanat Bileşeni Hibe Uygulama Eğitimi Yapıldı

Türkiye ve AB Sivil Toplum Diyaloğu-II (CDS-II) Projesi kapsamında kültür ve sanat hibe faydalanıcılarına yönelik düzenlenen "Hibe Uygulama Eğitimi" 12-14 Mayıs 2011 tarihleri arasında İstanbul'da Sepetçiler Kasrında yapıldı.

files/ILFaaliyetleri/csd_kultursanat_hibeegitimi_15mayis2011_1.JPG

Söz konusu eğitime, hibe almaya hak kazanan 19 STK'dan 23, Avrupa Birliği Genel Sekreterliğinden 8, Merkezi Finans ve İhale Biriminden 2 ve AB Türkiye Delegasyonundan 1 kişi olmak üzere toplam 34 kişi katıldı.

CSD-II projesi kapsamında başlayan "Kültür ve Sanat Hibe Programının" yürütülmesine destek olarak planlanan eğitim 3 gün sürdü.

CSD-II projesi teknik destek ekibi uzmanlarınca yürütülen eğitim boyunca katılımcılara, AB Pratik Rehberi, hibe sözleşmelerinin izlenmesi, teknik ve mali dokümantasyon, görünürlük ve tanıtım kuralları, raporlama, izleme bilgi sistem (İBS) kullanımı gibi konularda ayrıntılı bilgiler sunuldu.

files/ILFaaliyetleri/csd_kultursanat_hibeegitimi_15mayis2011_2.JPG

 

Eğitim süresince elde edilen bilgi ve deneyimin, Kültür ve Sanat hibe faydalanıcıları tarafından önümüzdeki dönemde yürütülecek "hibe programı" uygulamalarında, daha etkin ve verimli sonuçlar elde edilmesine katkı sağlayacağı beklenmektedir.

 

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 16/05/2011 / Hit: 9,623

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı