ENGLISH
  Güncelleme: 17/05/2011

Jean Monnet Burs Programının 20. Yılı Kutlandı

Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne tam üyelik hedefi çerçevesinde, Avrupa Birliği alanında uzmanlaşmış personel ihtiyacının karşılanması amacıyla Avrupa Birliği Genel Sekreterliği tarafından yürütülmekte olan Jean Monnet Burs Programı 20. yılını 16 Mayıs 2011 Pazartesi günü Ankara Cer Modern'de düzenlenen bir törenle kutladı. 

sertifika_toreni

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın ev sahipliğini yaptığı törene, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Marc Pierini, AB Dönem Başkanı Macaristan Büyükelçisi Istvan Szabo, İrlanda Büyükelçisi Thomas Russel,Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkanı Muhsin Altun ve Ankara'da mukim Büyükelçiliklerin temsilcileri de katıldılar.

 

Törende, 19. ve 20. yıllarını kutlayan bursiyerlere ve bugüne kadar en çok bursiyer gönderen üç kuruluş olarak Adalet Bakanlığı, Türkiye İş Bankası ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ne de teşekkür plaketleri verildi. Ayrıca 2009 - 2010 Akademik Yılı bursiyerleri de sertifikalarını aldılar. Tören, protokolün, akademisyenlerin, AB alanında çalışan kurum ve kuruluşların üst düzey temsilcilerinin, bursiyerlerin ve ailelerinin de katıldığı kokteylin ardından son buldu.

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 17/05/2011 / Hit: 11,114

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı