ENGLISH
  Güncelleme: 06/05/2011

ABGS Microsoft ile İşbirliği Yapıyor

Avrupa Birliği Genel Sekreterliği ve Microsoft Advertising işbirliği ile "Windows Live Messenger" kullanıcılarına yönelik olarak gerçekleştirilen proje kapsamında, internette en fazla zaman geçiren 7. ülke olan Türkiye'de, 32 milyon internet kullanıcısına, 14 milyon bilgisayara ve 7 milyon ADSL kullanıcısına ulaşılması hedefleniyor.

Proje kapsamında, ülkemizdeki 28,4 milyon "Windows Live Messanger" kullanıcısı, ABGS tarafından hazırlanan Avrupa Birliği'nin günlük hayatımıza somut katkılarını anlatan sloganlardan haberdar olacak.

5 Mayıs 2011 tarihinde, projenin açılışını yapmak amacıyla, Avrupa Birliği Genel Sekreterliği'nin İstanbul Ofisi'nde Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış AB Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliğimiz ile video konferans görüşmesi yaptı. Görüşme öncesi bir konuşma yapan Sayın Bağış, gençler arasında sosyal medya iletişiminin önemine dikkat çekti. Gençlerle iki yönlü iletişimi teşvik edecek platformlara öncelik vermek gerektiğini belirten Sayın Bağış "AB yolunda, gerek demokratik, gerek teknolojik, gerek ekonomik platformda ilerlerken, hepimizin arzusu, bu değişimin hem Avrupa Birliği'ne hem Türkiye'ye iyi gelecek sağlamasıdır" dedi.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış
 

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 06/05/2011 / Hit: 8,969

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı