ENGLISH
  Güncelleme: 15/09/2011

* 1 Nisan 2011 Tarihli Niğde İli Birinci AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı

Niğde Valiliği Avrupa Birliğine Uyum, Dayanışma ve Yönlendirme Kurulu (AB UDYK) 2011 yılı birinci toplantısı 1 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Toplantıda, ilk kez AB UDYK toplantısına katılan üyelere Kurul ve Görevleri hakkında kısaca bilgi verilmiştir.

nigde_birinci_ab_uyum_dayanisma_yonlendirme_kurulu_2011_2

Toplantıda, TACSO "Sivil Toplum Kuruluşları için Teknik Destek" Projesi kapsamında online olarak 25 Nisan-1 Temmuz 2011 tarihleri arasında verilecek "STK Yönetimi - Organizasyonel Gelişim Analizi için Pratik Araçlar  Eğitimi (İleri Düzey)"  ile ilgili bilgi verilmiştir.

Toplantıda ayrıca, Avrupa Birliği Bakanlığı'nın, Hacettepe Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırmaları Merkezi ile birlikte, Türk halkını AB-Türkiye ilişkileri hakkında bilgilendirmek amacıyla düzenlediği "AB-Türkiye İlişkileri: Somut Katkılar - Yersiz Korkular" konulu bir karikatür yarışması duyurusu yapılmıştır.

nigde_birinci_ab_uyum_dayanisma_yonlendirme_kurulu_2011_1

Niğde Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şener Niğde Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen proje faaliyetleri hakkında kurul üyelerini bilgilendirmiştir.


Güncelleme: 15/09/2011 / Hit: 8,061

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı