ENGLISH
  Güncelleme: 21/04/2011

Avrupa Birliği'ni Gönüllüler Anlatacak

Avrupa Birliği Genel Sekreterliği (ABGS) tarafından hayata geçirilen "AB İletişim Gönüllüleri" Programı 21-22 Nisan 2011 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek eğitim ile devam ediyor.


Türkiye'nin Avrupa Birliği İletişim Stratejisi (ABİS) çerçevesinde ve 2011 Avrupa Gönüllülük Yılı etkinlikleri kapsamında hayata geçirilen programa Türkiye'nin dört bir köşesinden başvuruda bulunan yüzden fazla genç arasından 64 İletişim Gönüllüsü seçildi.


Okullara ve sivil toplum kuruluşlarına Avrupa Birliği'ni anlatmak konusunda gönüllü olan bu gençler için İstanbul'da yapılan ilk eğitimin ardından, şimdi de Ankara'daki gönüllülere iki günlük bir eğitim veriliyor.


ABGS Genel Sekreter Vekili Sayın Büyükelçi Haluk Ilıcak'ın gönüllülere hitabı ile başlayan eğitim, "AB'nin Kurumsal Yapısı ve Hukuk Düzeni", "Katılım Politikası ve Müzakere Süreci", "AB ve Türkiye: Uygulanan Sivil Toplum Diyalogu Projeleri", "AB ve Türkiye: Siyasi Reform Süreci", "Avrupa Birliği İletişim Stratejisi (ABİS)" ve "İletişim Eğitimi" konularını içeriyor.


Eğitimin ardından, ABGS Genel Sekreter Vekili Büyükelçi Sayın Haluk Ilıcak katılımcılara sertifikalarını ve kimlik kartlarını verecek.

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 21/04/2011 / Hit: 11,126

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı