ENGLISH
  Güncelleme: 01/12/2010

AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması Başladı

AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması Başladı


"AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması" Devlet Bakanı ve Başmüzakerecimiz Sayın Egemen Bağış'ın katılımlarıyla Avrupa Birliği Genel Sekreterliği'nin İstanbul Ofisinde 25 Kasım 2010 tarihinde bir tanıtım toplantısıyla başladı.

 

Toplantıya basın mensupları ve İstanbul genelindeki İletişim, Güzel Sanatlar, Sanat ve Tasarım Fakülteleri, benzer Fakülteler ve Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden temas noktası olarak belirlenen değerli akademisyenler iştirak ettiler.

 

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği İletişim Stratejisi çerçevesinde düzenlenen yarışmayla, gençlerin araştırmacı ve yaratıcı zihinlerini kullanmalarının Türk ve Avrupa kamuoylarındaki karşılıklı önyargıları aşmakta çok etkili olacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

Yarışma radyo, kısa film, basılı materyal ve açık hava reklamı ve slogan kategorilerinde yapılacak.


Birinci olan öğrencilerin Brüksel'i ziyaret ederek AB kurumlarını görme ve gelecek AB dönem başkanlığını devralacak Macaristan'ın başkenti Budapeşte'yi ziyaret etme ve temaslarda bulunma fırsatı ile ödüllendirileceği duyuruldu. Ayrıca, yarışma ikincilerinin Brüksel gezisi, üçüncülerinin ise öğrenim gördükleri alanla ilgili teknik ekipmanla ödüllendirileceği açıklandı.

 

Daha fazla bilgi için tıklayınız.

 



Güncelleme: 01/12/2010 / Hit: 13,758

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı