ENGLISH
  Güncelleme: 22/03/2017

Adana'da Birlik Programları Eğitimi Gerçekleştirildi

“Çukurova’da AB Çalışmalarına Yönelik Kapasitenin Güçlendirilmesi Projesi” kapsamında, Avrupa Birliği Bakanlığı, Adana Valiliği ve Adana Sanayi Odası’nın işbirliğinde düzenlenen “Birlik Programları Eğitimi” toplantısı, 22 Mart 2017 tarihinde Adana Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

 

Toplantıya, Avrupa Birliği Bakanlığı Sosyal, Bölgesel ve Yenilikçi Politikalar Başkanı Kayhan Özüm ve AB İşleri Uzmanı Altan Apar ile birlikte TÜBİTAK’tan Kıdemli Ulusal İrtibat Noktası Ayşe Çınar Öner, KOSGEB’den KOBİ Uzmanı Onur Aslan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan AB Uzmanı Can Karaca konuşmacı olarak katılım sağladılar.

 

Toplantı, Adana Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Sosyal, Bölgesel ve Yenilikçi Politikalar Başkanı Kayhan Özüm ve Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç’ın açılış konuşmaları ile başladı. Daha sonra AB Programları genel yapısı, Araştırma ve Yenilik Çerçeve Programı (Ufuk 2020), İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı (COSME), İstihdam ve Sosyal Yenilik Programı (EaSI) ve Yaratıcı Avrupa programları hakkında detaylı bilgiler verildi. Katılımcılara, ilgili AB programlarına nasıl başvuru yapabilecekleri anlatıldı.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 22/03/2017 / Hit: 6,747

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı