ENGLISH
  Güncelleme: 12/06/2012

Birlik Programları Yapılan Ödemeler ve Sağlanan Fayda Tabloları

Birlik Program ve Ajansları kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlarımız eşgüdümünde yürütülen faaliyet ve projeler ülkemizin Avrupa Birliği ile ilişkilerine ve katılım sürecinin sağlıklı bir biçimde yürütülmesine önemli katkılar yapmaktadır.

Bu kapsamda, yapılan çalışmaların ve kaydedilen gelişmelerin izlenmesi ve değerlendirilmesi de aynı oranda önem taşımaktadır. Birlik Program ve Ajanslarına katılım konusundaki genel durumun belirlenmesi amacı ile hazırlanmış ve ekte iletilen tablolar dikkatinize sunulmaktadır.

İlgili müzakere fasıl ya da fasıllarındaki uyum çalışmalarına etkisine ilişkin değerlendirmenizi ve süreçte yaşanan sıkıntıları özetleyen bir bilgi notuyla birlikte 21 Haziran 2012 tarihine kadar Bakanlığımıza ve hkaratas@ab.gov.tr ve uazak@ab.gov.tr e-posta adreslerine iletilmesi hususunda gereği arz edilmektedir.

(Lütfen sizinle ilgili olan tabloyu doldurunuz. Eğer ilgilendiğiniz program ve ajansın tablosu aşağıdaki tablolar arasında yer almıyorsa "Diğer Program ve Ajanslar" Tablosunu doldurabilirsiniz. "Genel Tablo" ise katıldığımız programların genel bir perspektifini göstermek için konulmuştur).


TABLOLAR:

Hayat Boyu Öğrenme ve Gençlik Programı Tablosu

7. Çerçeve Programı Tablosu

CIP Programı Girişimcilik ve Yenilik Özel Programı Tablosu

Diğer Program ve Ajanslar Tabloları

Genel Tablo


Güncelleme: 12/06/2012 / Hit: 5,545

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı