ENGLISH
  Güncelleme: 05/10/2016

AB Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Ömer Çelik, AB Konseyi Genişleme ve Katılım Müzakereleri Yürüten Ülkeler Çalışma Grubu (COELA) Üyelerini Kabul Etti

AB Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Ömer Çelik,  ülkemizi ziyaret eden AB Konseyi Genişleme ve Katılım Müzakereleri Yürüten Ülkeler Çalışma Grubu (COELA) Heyeti ile 05 Ekim Çarşamba günü Ankara Palas’ta verilen çalışma yemeğinde bir araya geldi.


 

Türkiye-AB ilişkilerinde önemli rol oynayan COELA üyeleri 4-7 Ekim 2016 tarihlerinde resmi bir çalışma ziyareti için ülkemizde bulunmaktadır.



Programlarına 4 Ekim’de İstanbul’da başlayan COELA Heyeti, 5 Ekim 2016 tarihinde önce Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’nda çeşitli temaslarda bulunmuş, daha sonra ilgili kamu kurumlarının da katkısıyla AB Bakanlığı’nda yapılan brifinge katılmışlardır.  Ülkemizde son dönemde yaşanan gelişmeler ve Türkiye-AB ilişkileri hakkında verilen brifing sonrası heyet, TBMM’de görüşmelerde bulunmuştur. Ziyaret programının üçüncü ve dördüncü günlerinde İzmir’e giderek kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ile biraraya gelecek olan Heyet, 7 Ekim Cuma günü ülkemizden ayrılacaktır.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 05/10/2016 / Hit: 5,315

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı