ENGLISH
  Güncelleme: 24/08/2012

Avrupa KOBİ Haftası Web Sayfası Türkçe Olarak Yayınlanmaya Başlamıştır

Avrupa KOBİ Haftası girişimciliği desteklemek üzere Avrupa Birliği tarafından başlatılmış bir inisiyatiftir. Avrupa KOBİ Haftası kapsamındaki etkinlikler 37 ülke ile birlikte Türkiye’de de 2009 yılından bu yana ulusal, bölgesel veya yerel düzeyde girişimci/olası girişimciler için gerçekleştirilmektedir.

Türkiye, Avrupa KOBİ Haftasına etkin bir şekilde katılım sağlamaktadır. 2011 yılında gerçekleştirilen yaklaşık 1500 etkinlikten 600’e yakını ülkemiz tarafından gerçekleştirilmiştir.

Avrupa KOBİ Haftası kapsamındaki etkinliklerin kaydı ve takibi web sayfası üzerinden sağlanmaktadır. Sadece Birliğe üye ülkelerin resmi dillerinde yayınlanan Avrupa KOBİ Haftası Web Sayfasının takibinde KOBİ’lerimiz ve girişimcilerimiz tarafindan takibinin kolaylikla yapilabilmesini teminen AB nezdinde gerçekleştirilen girisimler neticesinde, Avrupa KOBİ Haftası Web Sayfasına AB Resmi Dillerinin yanı sıra Türkçe seçeneği de eklenmiştir.

Bu sene Avrupa KOBİ Haftası 15-21 Ekim 2012 tarihlerinde kutlanacaktır. Ancak KOBİ’ler etkinliklerini 30 Kasım 2012 tarihine kadar gerçekleştirdikleri kayıtlar ile tüm seneye yayabilmektedirler. Etkinliğin gerçekleştirilme tarihinden en geç bir ay önce kayıt işlemlerinin Türkçe ve İngilizce olarak gerçekleştirilmesi gerekmektedir (Son başvuru tarihi: 30 Kasım 2012).
 

Avrupa KOBİ Haftası Türkçe Web Sayfasına erişmek için lütfen tıklayınız.



Güncelleme: 24/08/2012 / Hit: 13,415

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı